Посетете NIGHT OF THE JUMPS и си тръгнете с пикап Great Wall Steed 5

Играта е обвързана с покупка.

Европейският и световният шампионат по мотокрос фристайл дебютираха с NIGHT of the JUMPS в началото на годината. Закриването на шоуто със салта и церемонията по короноването на новия световен шампион ще се проведе за първи път в България на 17 декември в София, новата зала "Арена Армеец". Надпреварата в NIGHT of the JUMPs през 2011 представлява тройно спортно удоволствие. Като допълнение към световния шампионат по мотокрос фристайл и различните международни състезания, през тази година част от веригата е и европейският шампионат.

По време на състезанието ще бъде проведено и награждаване на България за най-добър домакин на кръгове от шампионатите в дисциплини мотокрос и супермото. Изненадата за публиката обаче е съвсем друга. В отделна част от този кръг пилотите ще се опитат да поставят световен рекорд на висок скок, като те ще имат за цел да прелетят на 14 метра над земята. Това ще се случи на една от четирите рамки за скокове, които ще бъдат доставени от чужбина.

Преди финалите, които започват в 21 часа, ще бъде проведена томбола, а собственикът на изтегления билет ще си тръгне с пикап Great Wall Steed 5.

Участвайте

Краен срок - 17 декември

1 Коментари

  1. Сектор А, Блок 4, Вход 104, Ред 15, Място №9 - това е печелившата комбинация на билета от 120 лв, с който атрактивна блондинка спечели голямата награда от томболата за зрителите, закупили билети за "Нощта на скоковете" - първото Гран при на България, част от световния шампионат по мотокрос фристайл Night of the Jumps 2011.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара