Игра "Стъпка по стъпка"

Съвършеното наливане и поднасяне е съвършеният начин да се насладите на съвършената Stella Artois.

Нека прелестната Одри Ви покаже всеки детайл от 9-те стъпки на древния ритуал и обещаваме, ще се наслаждавате на течното белгийски злато както никога досега.

Предизвикваме Ви да докажете уменията си и да спечелите пътуване до самия дом на съвършената красота - пивоварната на Stella Artois в Белгия.

На Facebook страницата на Stella Artois Bulgaria: www.facebook.com/pages/Stella-Artois-Bulgaria/128506077178650 изберете секция „9-step Game” под профилната снимка. Следвайте инструкциите на Играта. Всеки, който подреди правилно деветте стъпки от Ритуала на Stella Artois, попълва регистрационна форма за участие в томбола за наградата. Задължително се попълват всички полета: трите имена, телефонен номер, имейл, адрес за кореспонденция, потвърждение за навършени 18 години към 01.11.2011 г., потвърждение за съгласие с Общите условия. След потвърждаване на регистрационната форма, се зарежда съобщение, което потвърждава, че регистрацията е успешна и участвате в томболата. Всеки потребител може да се регистрира за участие в Играта само веднъж от един Facebook профил. Името на спечелилия участник в Играта, заедно с имената на трима резервни, ще бъдат изтеглени в томбола на 01.12.2011 г. в присъствието на нотариус. Спечелилият участник в Играта ще бъде обявен на 02.12.2011 г. Той ще получи известие за спечелената награда по имейл или телефон, които е оставил в регистрационната форма. Името му се публикува във Facebook страницата на Stella Artois Bulgaria.

Участвайте

Краен срок - 30 ноември

Post a Comment

По-нова По-стара