Марсиански конкурс

А) Конкурс „Най-усмихнат марсиански поздрав” – промоционална активност, с промо екипи, която протича в периода 11.11.2011 – 11.12.2011 г. на следните места и по следния график:
За участие в Конкурса, Участникът в конкурса (с помощта на промо екипите) трябва да запише свой поздрав на видео камера, който ще бъде публикуван на уеб страницата на Конкурса за публично гласуване www.marsianci.bg

Б) Конкурс „Най-чаровна марсианска усмивка” – промоционална активност без промо екипи, която протича в избрани аптеки в България, които предлагат продуктите „Марсианци Имунактив” на Walmark ® в промо дисплей за периода периода 11.11.2011 – 16.12.2011г. Участникът в конкурса и неговите родители/близки самостоятелно трябват да заснемат негова снимка до промо дисплея на продуктите Марсианци, която да публикуват на уеб страницата на Конкурса за публично гласуване www.marsianci.bg.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците в промоцията са общо 8 броя ваучери за покупка на стоки от верига детски магазини „Комсед”, всеки един на стойност 50 лв, разделени по следния начин:
А) 3 (три) ваучера за първите три места в конкурса „Най-усмихнат марсиански поздрав”
Б) 3 (три) ваучера за първите три места в конкурса „Най-чаровна марсианска усмивка”
В) 2 (два) ваучера за най-активните потребители, гласували на сайта на конкурсa www.marsianci.bg

Участвайте

Краен срок - 16 декември

Post a Comment

По-нова По-стара