Коледна томбола “Спечели своя таблет от Аптеки Дара”

Томболата е обвързана с покупка.

За да участвате в играта, трябва да имате профил във Facebook и да харесате страницата на Аптеки Дара чрез натискане на бутона Like (Харесва ми).

Да направите регистрация в електронния ни магазин на адрес www.aptekadara.com , като посочите постоянния си адрес в Р България (т.е. адресът, който е вписан в личната карта, ако сте пълнолетен, респ. в личната карта на родителя или попечителя ви, ако сте непълнолетен) и да се съгласите да получавате нашия седмичен бюлетин с промоции.

Към датата на тегленето на наградата – 10 януари 2012 година - Участникът трябва да е в приятелската листа във Facebook на Аптеки Дара. В противен случай, наградата се присъжда на следващия изтеглен участник (резерва).

Да направите заявка на произволна стойност от интернет магазина на Аптека Дара – aptekadara.com. Няма ограничения в броя на заявките, с които може да участвате в периода на томболата. След потвърждаване на заявката от ваша страна (с Вас ще се свърже наш представител) по телефона и осъществено плащане, Вие участвате в коледната томбола на Аптеки Дара. Голямата награда е стилен Android таблет.

Участвайте

Краен срок - 7 януари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара