„Най-щастливата ни снимка тази година!”

Есенният конкурс на Bebok.eu започва!

Готови ли сте за много забавление, добро настроение и супер награди! Правилата за участие са лесни, а благодарение на нашите партньори този път подаръците са наистина много!

В него могат да участват фотоси, както на вашите сладки бебоци, така и такива на които вие сте заедно с тях! Награди ще има за всички!

1. Изпратете ни любимата си снимка от 2011-а. Няма значение дали е от миналата зима, от лятото или от съвсем скоро – важното е да е с много позитивно настроение и на нея да е вашето сладко бебоче, а по ваше желание и самите вие – неговите майки, а защо не и татковци!

Изисквания: Изпращайте ни снимките си от 24.11 до 20.12 на електронна поща konkurs.bebok@gmail.com. Ние ще публикуваме ЕДНА ваша снимка в специален албум, както и на стената, за която ще може да се гласува. Периодично ще обявяваме колко гласа сте събрали, за да видите как вървите в класирането.

Важно:
- снимката да е на дете от 0 до 7 годинки, да е само една и по желание може да присъства родител;
- снимката да е пратена от родител или настойник на детето;
- със снимката да има приложена информация – име и фамилия на детето, възраст и населено място;

2. Гласуването става единствеоно и само през електронната поща. Ще съобщим допълнително нейният адрес както и изискванията си към мейлите-гласове. Ще се зачитат гласовете единствено на хора, които присъстват и като фенове на нашата страница във Facebook. Разрешено е сами да гласувате за снимките си, да поканите приятелите си да го направят, както и да използвате всички добронамерени хитринки, за които можете да се сетите. Лайкове, коментари и споделяния обаче можете да правите единствено по свое желание и за забавление. Би било прекрасно, но това няма да повлияе на крайния резултат на конкурса, тъй като за резултатите от гласуването се взимат само валидните и изпълняващи условията електронни писма.

Припомняме ви отново, че: Награди ще има, както за най-малките участници в конкурса ни, така и за техните любими мами и татковци!

Участвайте

Краен срок - 20 декември

1 Коментари

  1. Първо място: 122 Адис Огнянов Герчеков 1г. и 1мес. гр. Рудозем.
    Второ място: 087 Виктория Шопова, 8 месеца, гр. Бургас.
    Трето място: 085 Росица-вече на 2 годинки
    115 гласа

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара