Конкурс "Есенна разходка"

Изпращайте ни снимки на вашите маучугани направени сред природата през есента. По съдържанието на снимките трябва да си личи, че са правени през есента и задължително да са навън, може да е алея, детска площадка, градинка, парк...Сезонът трябва да е есен и това да личи ясно на снимката. Летни или зимни мотиви няма да бъдат приемани! Надяваме се снимките да бъдат весели и интересни.

Снимките ще бъдат разделяни на 3 възрастови категории - 0-1 г., от 1-3 г. и от 3-8 години, според настоящата възраст на децата.

Шанс за награда в категориите 0- 1 годни, 1-3 години и 3-8 ще имат 10-те снимки събрали най-много харесвания и 10 избрани от администраторите на страницата.

Жури, ще избере по едно дете от категория, което ще спечели награда, а администраторите ще изберат по едно дете, чиято снимка, ще бъде профилна за 1 седмица.

Участвайте

Краен срок - 3 декември

1 Коментари

  1. Ивайла Младенова на 6 месеца от Асеновград печели ваучер от http://www.babystreet.bg/, Наско 1г. и 3м печели награда от http://www.ibebe.bg/, Алекс Ладоня на 4 г печели Фотосесия от Елена Ставрева

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара