Тази година не купувай коледно дръвче - спечели го!

Седях си снощи на терасата, въпреки, че вече е хладно, с идеята да глътна малко свеж въздух след един дълъг и не особено приятен ден. Сетих се, че тия дни не съм си поливала борчето, което държа там. Полях го. Покрай това се замислих, че вече две години гледам това борче и май му е време да стане част от някоя горичка. Значи догодина ще си взема ново борче... Това, между другото, е борчето, което украсявам за Коледа. Не е особено голямо, защото „живее” в саксия и предполагам, че това не му харесва много-много. Но пък на мен не ми е нужно голямо коледно дърво, защото мисля, че Коледата не е нито в размера на дървото, нито в броя или стойността на подаръците и блясъка на украсата, а в едно друго, много уютно усещане за семейство, примесено с дъх на зимна ябълка и канела. Изобщо, замислих се за предстоящите празници. И така, от мисъл на мисъл, ми хрумна да ви предложа да направим нещо заедно.

Понеже наближава Коледа. Ако искате, отидете на страницата на Nemus Vita във Facebook и напишете там какво е за вас Коледа. С колкото искате и каквито искате думи. Стига да са добри J.

И понеже сте си направили труда да споделите своето коледно усещане, всеки от вас ще има възможност да спечели живо коледно дръвче или подаръци от NemusVita. Всеки, който напише какво е за него Коледа на страницата ни във Facebook ще участва в томбола за пет живи коледни дръвчета и пет подаръка на стойност до 25 лв. от нашите продукти.

Не е нужно да карате приятелите си да харесат написаното от вас, просто е нужно да го напишете и това автоматично ви включва в томболата. Е, можете да накарате приятелите си и те да напишат нещо. На принципа на Мечо Пух – колкото повече, толкова повече. Така че, мислете си, вдъхновявайте се и пишете до 15 декември, моля. А на следващия ден ще направим нашата томбола и съдбата ще реши кои от вас ще си имат живи коледни дръвчета и био козметика за празниците.

А, да не забравя да ви кажа и още нещо. Освен това, ще съберем вашите мисли, споделени на страницата ни, и ще ги публикуваме като коледен сборник в блога на NemusVita, в блога http://ecobiokozmetika.wordpress.com и в блога на нашите приятели от „Армина”. Така всички ще споделим Коледа. Като голямо семейство. И ще си пожелаем Рождеството да се случва всеки път в душите ни и да ни носи светлина. Сега отивам да видя борчето. Все пак то стана повод за една идея, която се надявам да харесате и да ми помогнете да реализираме заедно.

Участвайте

Краен срок - 15 декември

1 Коментари

  1. 15-те човека, които ще получат награди са:

    Нина Райчева, Ценка Дюлгерова, Мария Енчева, Катя Вълчева, Петя Илиева, Габриела Георгиева, Милена Пашова, Ангелина Илиева, Риса Митова, Христина Куртева, Цветомира Костадинова, Пенка Камбурова, Грациела Димитрова, Валентина Георгиева, Лили Георгиева

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара