Предколеден конкурс на тема "Дървото като акцент в интериора"

Стартира предколеден конкурс на тема “Дървото като акцент в интериора” . Имате възможност да спечелите уникален продукт за вашият дом или градина – декоративно черешово топче, изработено изцяло от масивна дървесина.

1. Всеки потребител има право да качи до 3 снимки на страницата на “Дървени декорации - българско изкуство ръчна изработка" във Фейсбук, отговарящи на зададената тема с кратко описание.
2. На авторските снимки се търси дървеният акцент - предмети, сувенири, мебели, изработени от естествена дървесина.
3. Имате свободата да снимате навсякъде, покажете ни Вашият дом, такъв какъвто е. Не се ограничавайте – снимайте на воля!
4. Заложете на топлината на дървото и се похвалете с Вашият двор, градина, тераса, носещи уюта на естественото дърво.
5. След като качите снимка – тагнене приятелите си и ги помолете да ви подкрепят като харесат Вашата естествена интериорна идея.

Харесването на снимките, участващи в конкурса не е определящо и решаващо крайният резултат. Шанс за победа имат всички, които изпълнят условията на конкурса. А тези от Вас, изпратили снимки с по- креативен и идеен замисъл на поставената тема ще имат и по-голямо предимство. Тегленето на голямата награда ще стане на случаен принцин сред всички снимки, отговарящи на условията.

Участвайте

Краен срок - 24 декември

Post a Comment

По-нова По-стара