Ексклузивно - Apple iPhone 4 за 0.00 лв!

Най-доброто мобилно устройство за годината, според десетки световни медии, iPhone 4 може да бъде ваше, при това напълно безплатно.

Разбира се има условия, през които трябва да преминете, но те съвсем не са недостижими. Единственото, което трябва да направите е да грабнете безплатния ваучер, чрез натискане върху етикетът с надпис “Грабни го” по-горе (трябва да сте регистрирани).

От там ще бъдете пренасочени към Facebook играта ни. С натискането на “Like” бутона, вие вече автоматично участвате в нея. Ако не се намирате в списъка, не се стряскайте - просто не сте в “Топ 30”. На 30 ноември, 30-те участника с най-много гласове ще участват в томбола - един от тях ще бъде изтеглен и ще спечели чисто нов Apple iPhone 4.

Но това не е всичко!

За да бъдете още по-мотивирани ви предлагаме и една скромна, но напълно сигурна награда. Всеки от вас, който събере поне 50 гласа веднага получава като подарък 5 лева, които може да използва еднократно, за закупуване на всеки продукт от сайта ни, чиято цена е равна или по-висока от тази сума.

Участвайте

Краен срок - 30 ноември

Post a Comment

По-нова По-стара