Играй и спечели 2 SPA уикенда за двама

Участниците в играта трябва да имат навършени 18 години и да са с валидна лична карта.
Победителят или неговия спътник трябва да притежават валидна шофьорска книжка. Всеки ден в 24.00 ч се обявяват първите победители и започва нова класация.

За победители се считат първите 7 класирани в ранглиста за деня. В рамките на кампанията всеки ден ще има по 7 различни победители.

На 10.12.2011г и 14.01.2012г. ще бъде проведена томбола в гр.София, в търговския център „Софарма Бизнес Тауърс” от 11 часа, където победителите от играта ще участват в разиграването на голямата награда. За всеки първи в ежедневната ранглиста ще има поощрителна награда, която ще се получи в деня на разиграване на томболата при удостоверяване с лична карта.

При теглене на томболата, спечелилият трябва да присъства лично.

Организаторът запазва правото да направи фоторепортаж, кратко интервю с победителя (с впечатленията му от пътуването), които да бъдат използвани за популяризирането на кампанията (в интернет /сайтът и фейсбук страницата на Табекс/ и печатни издания).

Наградата: ТЕСТ-ДРАЙВ с новия Chevrolet Spark от официалния дилър на марката Дженеръс Ауто, зареден с пълен резервоар с гориво и уикенд за двама от Табекс (Софарма) в Спа хотел. Наградата уикенд за двама ще се ползва една седмица след тегленето на томболата т.е 17/18.12.11 г. и 21/22.01.12 година.

Участвайте

Краен срок - 13 януари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара