Плащаш и печелиш. Всеки ден с TBI Prepaid MasterCard

Участващи марки в промоцията:
TBI Card – предплатени карти за подарък с логото на MasterCard
TBI Card – ко-брандирани предплатени карти с търговски партньори с
логото на MasterCard
ArtCard – предплатени карти с уникален дизайн с логото на MasterCard
Travelcard- педплатени карти за пътуване и превод на пари в България и
чужбина с логото на MasterCard

В кампанията могат да вземат участие всички пълнолетни физически лица, които са притежатели на предплатени карти с логото на MasterCard, издадени от Ти Би Ай Кредит ЕАД, с изключение на служители на Ти Би Ай Кредит ЕАД, както и членове на техните семейства.

Всеки притежател на предплатена карта с логото на MasterCard издадена от Ти Би Ай Кредит, който извърши с нея плашане на стоки или услуги в търговски обект на територията на България в периода на промоцията има право да участва. Включването става автоматично с извършване на плащане на POS терминал. Няма изискване за минимален паричен размер на плащането. Няма такса за извършване на плащането.

По време на промоцията Ти Би Ай Кредит не начислява такси за издаване, активиране на предплатените карти с логото на MasterCard, както и транзакционни такси при плащане на POS терминал на територията на Република България.

Наградите ще бъдат раздавани на следния принцип:
Наградите за всички валидни плащания, извършени през всеки един ден от предходната седмица ще се теглят всяка сряда от следващата седмица, на датите подробно описани в настоящите правила и регламенти, на случаен принцип, чрез специализиран
софтуер. За плащанията от всеки един ден от предходната седмица ще се тегли по един печеливш, който печели 100 лв. в предплатена карта TBI.

От всички валидни плащания, извършени за всяка седмица през октомври 2011год., на случаен принцип ще бъде теглена голяма награда - по 500 лв., на датите подробно описани в настоящите правила и регламенти, общо 4 награди за периода и една голяма месечна награда от 1000 лв. в края на промоцията на датата описана в настоящите
правила и регламенти.

В настоящата кампания ще бъдат раздадени 31 дневни награди по 100 лв., заредени в предплатена карта TBI, 4 седмични награди по 500 лв., както и една голяма награда от 1000 лв., всички заредени в предплатени карти , издадени от TBI. Наградите са осигурени от Ти Би Ай Кредит, организатор на кампанията и издател на предплатените карти с логото на MasterCard в партньорство с MasterCard Europe.

Участвайте

Краен срок - 31 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара