Спечели „NO ANGEL“ от издателство ‘PRO BOOK’

Издателство Pro Book и CINEBUM вече ви запознаха с вдъхновяващата история на специален агент Джей Добинс, който е приложил това което сме гледали в много филми, само че този път в реалния живот. Той се е промъкнал под прикритие в групировката „ХЕЛС ЕЙНДЖЪЛС“ и години наред е печелил доверието им за достигане на заветната цел.

Издателство PRO BOOK и www.cinebum.eu ви дават уникалната възможност да спечелите копие на книгата „NO ANGEL“, като чисто и просто регистрирате отговора на нашия въпрос във формата по-долу! Победителите ще изтеглим на 15-ти ноември.

Единственият случай до сега, в който полицейски агент под прикритие успява да стане част от структурите на световно известната мотоциклетна банда Хелс Ейнджълс.
Спускане в Ада – какво трябва да направиш, за да станеш истинска част от една такава организация – години наред зверски упорита работа, всеотдайност, потъване в тъмната си половина – за да ти повярват, трябва да си истински в превъплъщението си – каква е цената, която плащаш за това.
Струват ли си усилията да разкриеш една по своята същност престъпна организация, която претендира за собствени закони и безнаказаност – способно ли е в крайна сметка обществото да се пребори с подобни структури, или негласно им позволява да придобият статут на обожествявани субекти.

Участвайте

Краен срок - 15 ноември

Post a Comment

По-нова По-стара