My Beat

My Beat е новата музикална платформа на Ballantine's. Чрез нея може да спечелиш много награди и билети за концерти. Единствено трябва да натиснеш "Участвай" и вече си в играта! Събирай повече точки като твои приятели се записват за участие след теб и увеличи шанса си да спечелиш.

Кампанията “MyBeat” на Ballantine’s дава възможност на ползващите приложението My Beat да спечелят различни награди по два начина – разчитайки на късмета си и разчитайки на подкрепа от своите приятели. Механизмът на печелене на награди е разделен на 2 нива. Ниво 1 включва регистрация на участник за спечелване на определена награда и изчакване на резултата от определяне на печелившите чрез жребий.

Ниво 2 позволява на всеки регистриран за дадена награда да спечели като трупа точки за всяка отделна награда и се стреми да бъде по-напред в класирането за спечелване на всяка награда, за която се състезава. Трупането на точки за определена награда се осъществява на база това колко приятели на определен участник са се регистрирали за спечелване на дадена награда след него. Всеки регистрирал се приятел носи по една точка в актива на приятелите му, които са се регистрирали преди него за спечелване на наградата, за която се регистрира той.

За всяка награда се обявяват брой награди които ще се спечелят от хората с най-много точки и брой награди, които ще се разиграят и изтеглят на произволен принцип сред всички регистрирани за тази награда. За всяка награда се обявява и периодите за записване за участие. След изтичане на периода за записване за спечелване на дадена награда, предварително обявеният брой хора които са с най-много точки, със сигурност печелят своята награда, а останалите се изтеглят с жребий. Така, ако е обявено, че първите 2-ма в класирането печелят дадена награда, то те са 100% победители, а останалите награди се разпределят с жребий измежду всички регистрирани за съответната награда. Забранени са действия от страна на участници в Кампанията, с които се цели вероятността за спечелване на награда да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила (например изполване на фиктивни акаунти във Facebook на един и същ IP адрес и др.). При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът си запазва правото да дисквалифицира съответния участник или участници, да свали от сайта неговите/техните снимки и да го/ги лиши от правото да получи/получат спечелената в резултат на такива действия награда или награди.

Пред потребителя се отваря екран с полета описващи различните награди които може да спечели даден участник. За да се регистрира даден потребител за спечелване на награда, трябва да натисне бутон „Участвай” на някое от полетата които се показват пред него. Ако потребител се регистрира за първи път в играта, приложението ще изиска от него да въведе името си и телефонен номер за връзка с него. Тези данни се използват само и единствено, за да могат организаторите бързо да се свържат със спечелилите дадена награда.

Участвайте

Краен срок - 1 юли 2012

Post a Comment

По-нова По-стара