Keep Walking Project

Помогни за по-доброто бъдеще на България.

Присъедини се към проекта KEEP WALKING ™ и подкрепи проект в сферата на бизнеса, изкуството или технологията.

Събирай и дарявай крачки за избрания от теб проект като се свържеш с приятелите си във Facebook или с помощта на безплатното приложение за iPhone. Проектът, който събере най-много крачки, ще бъде реализиран.

Награди от JOHNNIE WALKER ® очакват тези, които съберат и дарят най-много крачки.

Johnnie Walker ще подпомогне три глобални „пионерски“ и новаторски идеи, които имат за цел да повлияят позитивно на нашето бъдеще. Хората в България ще бъдат поканени да избират коя идея/проект им харесва най-много и съответно да бъде реализирана в страната, за да осигури вдъхновение за по-нататъшни стъпки към напредък.

С участието в Keep Walking Project искаме хората да „крачат“ за напредъка и да даряват направените крачки за проекта, който смятат, че е най-добър. Ние ще дадем нов смисъл на ежедневното „ходене“, като дадем възможност на всеки човек, дарявайки направените от него крачки да даде своя личен принос за по-доброто бъдеще на България. България е сред 8-те най-бързо развиващи се пазара на Johnnie Walker. Именно това е причината тя да е сред 8-те държави в света, в които ще се проведе Keep Walking Project.

Keep Walking Project започва на 29 септември 2011 година и ще продължи до април 2012 година в няколко фази: Старт на кампанията /Launch and Walk/ – 29.09.2011 – 03.11.2011 В тази фаза ще се даде гласност на Keep Walking Project, ще се презентират трите глобални проекта и ще се насърчават хората да крачат и даряват „крачки“ за проекта, който биха искали да се осъществи в България. Победител /Winner/ - Ноември. В тази фаза ще се обяви спечелилия проект за който българите са дарили най-много „крачки“ и който Johnnie Walker ще осъществи в България. Project Update –Декември-Януари. В тази фаза ще се информират хората за предстоящото осъществяване на проекта, как и къде ще могат да го видят реализиран. Осъществяване на проекта /Project Live/ - Март. Това е етапа през която ще се реализира съответната проект или идея в зависимост от победителя. Събитие /Отпразнуване/ -Април. Хората ще могат да видят проекта реализиран и да отпразнуват заедно бъдещето, което са постигнали със своя глас.

Награди, които могат да бъдат спечелени в настоящата кампания са следните: Тениски - 1300бр. Крачкомери - 1300 бр. Раници – 72 бр. Аксесоари за IPhone 5бр. iPhone speakers – 1бр. IPod nano – 1 бр. MacBook Air – 5 бр. iPod Touch – 21бр. iPad2 – 5бр.

Участвайте

Краен срок - 3 ноември

1 Коментари

  1. Честито на петимата, които направиха най-много крачки в третия етап на проекта Keep Walking:
    Павлина Пенева (418000 крачки),
    Магдалена Статева (411102 крачки),
    Албена Пасева (347000 крачки),
    Десислава Димитрова (329000 крачки),
    Иво Георгиев Пасев (237000 крачки).
    Техните усилия им донесоха страхотнa наградa – iPod Touch.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара