Конкурс "Лоялен клиент" на HERBALANCE

Скъпи приятели, фенове и клиенти на HERBALANCE. Обявяваме игрите за открити!

От понеделник (17 октомври) всеки, който е станал фен на страницата на HERBALANCE и е направил покупка на стойност не по-малка от 20лв от нашите магазини (Магазин 1: гр. София, бул. “Михаил Д. Скобелев” № 31 ( 5-те кьошета) и Магазин 2: гр. София, ул. “Св. Георги Софийски” № 32 ) или от on-line магазина ще има възможност да спечели продукт от нашия каталог.

* Награди: Наградените участници ще бъдат поне двама. Ако бъдете достатъчно активни и в томболата се включат по-голям брой фенове и лоялни клиенти, HERBALANCE ще удвои и утрои броя на наградите.

* Условия:

1. Станете фен на HERBALANCE във facebook и споделете страницата на своята стена чрез бутона за споделяне.
2. Направете покупка на продукти на HERBALANCE на стойност минимум 20лв. Ако покупката ви е 40лв, 60лв и т.н, вие ще удвоите и утроите възможността си за спечелване на наградите.
3. Запомнете!!! Пазете касовия бон, чиято дата не бива да бъде по-стара от дата 14.10.2011г. С помощта на касовата бележка и нейната стойност вие ще удостоверите пред нас лоялността си и ще получите своя подарък.
4. Отбележете стойността и дадата на касовия бон на стената ни във facebook за да ви включим в разиграването на наградите.

Участвайте

Краен срок - 17 ноември

1 Коментари

  1. Нелоялни са към победителите в игрите си! На един сайт спечелих скромна награда от тяхна игра-балсам и шампоан н Herbalance, които и до днес /след близо година/ така и не получих!От www.az-jenata.bg ми отговориха, че наградата трябва да ми изпратят Herbalance!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара