Dirt 3 Monster Challenge

Monster Energy те предизвиква в единственото по рода си DIRT 3 състезание. 2500 лева в награди очакват най-добрите! Първи старт - 15 Октомври Варна.

Регистрацията започва на място в 10:00 часа за всяка от квалификациите и ще продължи до 14:00 часа на същият ден.

Надпреварата започва от 11:00 часа и ще продължи, докато всички записали се участници не направят своите обиколки.

Всеки участник получава номер при регистрацията си на място, с който ще се състезава по време на квалификациите. Тези номера определят последователността, в която ще карат състезателите. Всеки участник има не повече от 10 минути, в които да настрои колата си и да направи обиколките си по време на квалификациите. Всеки участник има право на 2 серии от по 2 обиколки. За крайното класиране се взима най-доброто постигнато време, в която и да е от обиколките. В дадена квалификация всички участници играят на една и съща писта, която се определя с жребий преди старта!

Най-добрите 8 времена се класират за финалите в Playground София. Най-доброто постигнато време за всяка от квалификациите печели специалната награда - Радио модел Traxxas - Ken Block!

Всички участници ще играят при еднакви условия и ще управляват виртуалният си автомобил с волан Logitech G27! Версията на играта, която ще бъде използвана е за Playstation 3!

При регистрацията си, всеки състезател трябва да остави имена, валиден телефон и мейл, чрез който организаторите да се свържат с него при нужда.

Ако класирал се състезател, откаже да присъства на финалите, то следващият по резултат участник от същата квалификация ще бъде поканен за финалите. Ако и той откаже ще бъде поканен следващият и така, докато не бъде запълнена бройката от 8 човека от всяка от квалификациите.

НАГРАДИ:

1 място Квалификация Варна - Радио модел Traxxas - Ken Block
1 място Квалификация София - Радио модел Traxxas - Ken Block
1 място Финал - Playseat Evolution (black)
2 място Финал - Волан Logitech G27
3 място Финал - Пакет подаръци от Monster Energy
Награда от томбола Квалификация Варна - 1 обиколка с Drift Club България
Награда от томбола Квалификация София - 1 обиколка с Drift Club България

Квалификации:
15 октомври - Playground/Mall Варна
22 октомври - Playground/The Mall София


Финал:
29 октомври - Playground/The Mall София


Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара