Игра "Наистина био щафета"

Настоящата игра има повече социален, отколкото комерсиален ефект. В ежедневието ни все повече навлиза термина “био”. Но как да разберем кое наистина е био и дали си даваме парите за наистина био продукт?!

Подготвихме подробна статия. Нека да я разпространим заедно до колкото можем повече хора, като ние ще ви стимулираме и с награди.

1. Разпространете щафетата по два начина:
1.1. Поставете картинката на щафетата като Ваша снимка на профила си във Facebook от момента на Вашето участие, до 6.11.2011 вкючително. Колкото повече дни стои тя, т.е. колкото по-рано се включите, толкова повече бонус точки ще спечелите. Картинката можете да изтеглите от ТУК
Не забравяйте да преместите малката картинка така, че в нея да остане само надписа “Наистина био щафета”.

1.2. Копирайте линка на статията от http://shopthebest.eu/page/54/bio-shtafeta.html и я поставите като връзка на нашата страница във Facebook. Харесайте публикацията си с бутон “Харесвам”. Впишете покана към Вашите приятели да се присъединят към щафетата с награди. Когато публикувате връзката към статията, преди да финализирате публикацията, придвижете със стрелките снимките, които се показват автоматично и изберете тази, която отговаря на щафетата - в случая тя е втора по ред.

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА?
2. Всеки, който желае, НАД 18 години, без значение от участието и печалбите в предишни игри на www.shopthebest.eu.
3. Трябва да сте регистриран/а в он-лайн магазин www.shopthebest.eu (само ако все още не сте регистриран/а).
Имената в регистрацията Ви в онлайн магазина трябва да съвпада НАПЪЛНО с имената от профила Ви във Facebook и с личната Ви карта. В регистрацията в онлайн магазина впишете пълния си адрес на кирилица. Ще използваме информацията само в случай, че спечелите награда. ВАЖНО: наградата се предоставя само ЛИЧНО, а не на упълномощени лица и само срещу представяне на лична карта.

ВСЕКИ, който си постави картинката на профила си във Facebook, публикува статията на нашата стена, хареса я с бутон "Харесвам" и покани приятели, като им препоръча щафетата, чрез вписване на текст, получава бонус точки. Бонус точките са по 3 броя = 0.3 лв., за всеки ден, в който картинката за щафетата стои като снимка на Вашия профил, до 6.11.2011 включително. Ще проверяваме всеки ден профилите ви, считано от момента на вашето участие и когато картинката липсва, няма да се начисляват точки. Бонус точките се вписват в профила на участника в онлайн магазина www.shopthebest.euв края на играта, след обявяване на резултатите.
5. Шест от участниците ще спечелят, чрез жребий, 3 душ гела и 3 лосиона за тяло Skin Blossom.
6. Не се предоставя паричната стойност на наградите.
7. Наградите се изпращат до един календарен месец след приключване на играта, за семтка на www.shopthebest.eu. В деня на изпращането ще Ви уведомим тук със съобщение.
8. Пратките се изпращат за сметка на www.shopthebest.eu.
9. Пратките си изпращат до поискване до офис на “Еконт експрес” и се връчват ЛИЧНО на участника от тази игра, а не на упълномощено лице, срещу предоставяне на лична карта. Ако има разминаване в имената – от профила във Facebook, с който е участвано, и имената на получателя по лична карта, наградата не се връчва и се връща. Предоставя се на следващия участник с най-много коментари.

Участвайте

Краен срок - 6 ноември

1 Коментари

  1. Жребият изтегли следнтите 6 имена, които печелят посочените награди:
    Венцислава Алтунян - Skin Blossom BIO - хидратиращ лосион за тяло, за всички типове кожа
    Emiliq Peichovska - Skin Blossom BIO - хидратиращ лосион за тяло, за всички типове кожа
    Теодора Котупанова - Skin Blossom BIO - хидратиращ лосион за тяло, за всички типове кожа
    Анелия Асенова - Skin Blossom BIO - подхранващ душ гел, за всички типове кожа
    милена антонова - Skin Blossom BIO - подхранващ душ гел, за всички типове кожа
    Aneta Momchilova - Skin Blossom BIO - подхранващ душ гел, за всички типове кожа

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара