Конкурс „Летете за билети”

Как да спечелите билет? Много е лесно!

Попълнете вашето име, фамилия и email във формата.
По време на полет избягвайте облаците, събирайте бонус точки и летете за вашите билети.

В конкурса може да участва всяко физическо лице, което е гражданин на България и е над 18 години (по-долу за краткост Участник).

Участник е всеки, който отговаря на условията за участие в конкурса и който:

* в периода на провеждане на конкурса се регистрира на интернет страницата на конкурса, като във формуляра за регистрация, който през цялото време на конкурса ще бъде достъпен на интернет страницата на конкурса, посочи своето име, фамилия и електронен адрес;

След като се регистрира за участие в конкурса, участникът може да започне да се състезава в интерактивната игра, която се провежда на интернет страницата на конкурса. Учредителят е включил в конкурса 32 награди. Награда в конкурса ще са два двупосочни самолетни билета до Прага. Под „място на излитане” се разбира София. Играта е разделена на 4 календарни седмици в рамките на срока за провеждане на конкурса.

Награда ще получат 4 участници през дадената седмица от състезанието, които в рамките на един опит в играта успеят да прелетят най-дълъг участък съгласно условията, уточнени по-долу в правилата на конкурса. Всеки участник има право най-много на 1 основна печалба през периода на провеждане на конкурса. Същевременно всеки участник получава право на 10 % отстъпка от публикуваната цена.

Участвайте

Краен срок - 23 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара