Нещата, без които не мога

Качи снимка с кратко описание на нещата, без които не можеш. Кажи на приятелите си да гласуват за твоята снимка. Ти също може да гласуваш за техните.

Снимката, което събере най-много гласове, ще донесе на собственика си награда: Безплатни ваучери от Zadrujno за цял месец.

Задружното жури ще избере своя фаворит - той също ще спечели награда: Безплатни задружки всеки ден за цял месец!

Всеки от двамата победители ще получи също фоторамка и куфар за пътуване.

Първи етап: 20.10.2011-27.11.2011 Участие. Всеки участник може да публикува снимки, да гласува за снимки на други участници, да кани приятели да гласуват за неговите снимки.

Втори етап: 28.11.2011-30.11.2011 Журиране. Задружното жури определя своя фаворит сред 10-те снимки с най-много гласове. Снимката, която е събрала най-много гласове, както и снимката, избрана от Задружното жури, печелят наградите.

Трети етап: 01.12.2011-31.12.2011 Награждаване. Всеки от двамата победители ще получава в профила си на zadrujno.bg по 20 Задружни лева всеки ден. Задружните пари са виртуални, не могат да бъдат теглени в брой и могат да се ползват само за закупуване на сделки от сайта zadrujno.bg, без ограничение на техния брой или цена. Ако победителят не похарчи своите 20 Задружни лева за деня те не се прехвърлят за следващия ден. Всеки от победителите ще получи допълнителни подаръци: дигитална фото рамка и куфар за пътуване от MasterCard.

Участвайте

Краен срок - 27 ноември

Post a Comment

По-нова По-стара