Фото Конкурс "Моят дом с Мебели Виденов"

Условия за участие:

В конкурса могат да участват всички пълнолетни лица, харесали facebook страницата на Мебели Виденов. Всеки може да гласува за неограничен брой снимки, в т.ч. и своите собствени. Снимките могат да се коментират, но само в рамките на добрия тон. Не се допускат обидни коментари и лични нападки. Последните ще се трият, а техният автор ще бъде "спрян" от участие в конкурса.

Награден фонд:
Първа награда: Ваучер на стойност 100 лв. за покупка в магазини Виденов Втора награда: Ваучер за 50 лв и бутилка класно вино.

Регламент: Фото Конкурсът има за цел да покаже как се вписват в интериора на дома мебелите с марка Виденов.Всеки участник има право да изпрати на мейл konkursvidenov@gmail.com до три фотографии, които след обсъждане ще бъдат поставени на стената на facebook страницата. За тях може да се гласува до изтичане на срока на конкурса. Снимките могат да бъдат направени с фотоапарати или мобилни телефони, с камери и всякакви средства, позволяващи това. Форматът, в който трябва да бъдат изпратени е JPEG. Задължително напишете и своето име.На снимките трябва да присъства мебел, произведена от Мебели Виденов.
Не се допуска:

* Участието на служители на Виденов ЕООД, както и на техните семейства
* Изпращането на "манипулирани" снимки
* Участие след приключване на срока на конкурса

Участвайте

Краен срок - 30 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара