Конкурси за деца - звезди

Играта „Деца – звезди” се състои от два конкурса:

„Звезда на игрите” ще търси най-интересна снимка на играещо дете. В конкурса има само една категория – от 0 до 10г и четирима победители.

„Звезда на месеца” ще търси най-очарователното дете. В конкурса има четири възрастови категории и общо осем победители:

0 месеца – 18 месеца (двама победители)
18 месеца – 36 месеца (двама победители)
3 години – 6 години (двама победители)
6 години до 10 години (двама победители)

В играта могат да вземат участие всички членове на социалната мрежа Facebook, които са харесали страницата на Стар Кидс.

Снимките и за двата конкурса се публикуват на едно и също място – приложението „Деца – звезди”, като единственото условие е да отбележите в кой конкурс бихте искали да участва снимката.

Всяко дете може да участва и в двата конкурса, но само с по една снимка. В случай, че се установи наличие на втора за един и същ конкурс, то и двете снимки ще бъдат изтрити, като автоматично ще загубите всички спечелени гласове до момента. Моля, изчакайте 24-часа от изпращането на снимката, преди да я качите втори път. За ваше улеснение и информация, можете да зададете въпрос в дискусионните ни теми.

Наградите в конкурса ще бъдат естествено... играчки. Ще съобразим подаръците ни с възрастта на децата и ще ви дадем избор между няколко варианта. Считаме, че това е един чудесен начин да избегнем така познатото дублиране.

За победителите в конкурса „Звезда на месеца” – прекрасен сертификати от Стар Кидс, който да им напомня за този чудесен момент.

За победителите в конкурса „Звезда на публиката” –възможността за едно звездно представяне на страницата на Стар Кидс. Вярваме, че всяка една звездичка, която е избрана с гласовете на своите почитатели, трябва да се запознае с тях.

Участвайте

Краен срок - 31 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара