Спечели сувенир на РЕАЛ Мадрид

Отново ще ИГРАЕМ, витаминчовци! Включете се в новата тренировка на Витаминаспорт – координация, сила и находчивост...в отговарянето на витаминозно-спортни въпроси, свързани с футболистите на РЕАЛ МАДРИД. Предизвикателство е голямо. А НАГРАДАТА страхотна, особено за феновете на кралския клуб. Включете се в поредната «креативна» тренировка на вашия любим сайт и спечелете сувенир на Реал Мадрид. Отговорете на 3-и въпроса, свързани с футболистите на Жозе Моуриньо...

В игрите с награди на Витаминаспорт може да участва всеки. Единственото изискване е спортно-витаминозна страст и валиден сертификат за витаминЧО!

Играта с награди на Витаминаспорт е както индивидуална, така и отборна надпревара. Колкото повече ТВОИ приятели участват, толкова по-голям става шанса да спечелиш, ХИПЕР готината награда - сувенир на РЕАЛ МАДРИД.

Поредният трофей, който разиграва вашият любим сайт е много повече от полезен - опаковка за дрехи с еблемата на Реал Мадрид. Веднъж станал част от ОТБОРА на Витаминаспорт, имаш възможност да се бориш за нови и по-хубави награди.

Същност на играта:
Отговори на 3-те въпроса, свързани с футболистите на Реал Мадрид. Верните отговори публикувай в полето за коментари веднага след тази статия.

1. Какво учи футболистът на Реал Мадрид Естебан Гранеро в Университет в Мадрид?
2. Кого от подопечните на Жозе Моуриньо в Испания наричат "футболистът-отличник"?
3. Каква диета спазва Кристияно Роналдо? Кое е любимото здравословно меню на нападателя?

Жокер: Въпросите са съставени на база ВЕЧЕ публикувана информация във Витаминаспорт!

Награда: Сувенир на РЕАЛ Мадрид (опаковка за дрехи). Бъди като момчетата на Жозе Моуриньо, подреди със стил твоите дрехи в гардероба.

Кой ще спечели: Печелившият ще бъде определен от администраторите на сайта. Въпросите в поредната игра на Витаминаспорт са подготвени на базата публикувани статии във вашия/наш любим сайт. Топлата вода отдавна е открита, кой ще открие колко хубаво е да притежаваш сувенир на Реал Мадрид!?

Участвайте

Краен срок - 20 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара