Облечи се с aukro.bg и спечели 1000 лв., телефон HTC Desire Z или един от 10 говорителя Xmi Xmini II

Купи продукт от една от следните подкатегории Дамски дрехи, Дамски обувки, Колани, Портфейли, Мъжки дрехи, Мъжки обувки, Слънчеви очила, Чанти, Шапки, Други ( от категорията Дрехи , Обувки и аксесоари ) между 01.10.2011 – 31.10.2011 г. и участвай в томбола за голямата награда от 1000 лв. в брой, един истински умен смартфон HTC A7272 DESIRE Z и един от 10 говорителя Xmi X- mini II!

Тегленето и обявяването на спечелилия наградата ще се извърши на 15 Ноември 2011 г. Тегленето ще се извърши на лотариен принцип от 3-членно жури и присъствието на Нотариус в централния офис на Организатора: гр. София . София 1000,р-н Средец, ул. „Уилям Гладстон” 35

Печелившитe ще бъде осведомени и лично по телефон или електронна поща във връзка с наградите. Ако в срок от 14 дни от публикуването на имената на спечелилия играта участник на сайта на www.aukro.bg, същият не бъде открит, той губи правото да получи наградата си. В този случай организаторът провежда допълнително теглене за съответната награда като обявява датата за допълнително теглене в рубрика „Новини” и на Facebook ФЕН страницата „Аз съм шопинг маниак”.

Участвайте

Краен срок - 31 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара