Баумит Есен 2011

Ние от Баумит държим модата в строителството да се ражда в проектантските ателиета и да бъде изпълнявана от достойните наследници на Кольо Фичето, но същевременно съзнаваме, че най-важното жури за нея сме всички ние: защото ние живеем в тази среда защото тя действа на съзнанието ни, а и подсъзнателно всеки ден, защото неусетно тя възпитава децата ни. Градската среда е връзката ни с природата, с нейното удивително многообразие на цветове и форми, с нейния стил, понякога сдържан и пестелив, а друг път – разюздано безгрижен и щедър, пълен с багри и светлина.

И тъй като Баумит диктува модата в строителните материали, бихме искали вие, чрез вашето гласуване, да покажете кои Баумит-фасади, сътворени през 2010-2011 г., се харесват на тези, които всеки ден ги гледат отивайки на работа или бързайки да се приберат вкъщи.

Първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината” с жури - приятелите на Баумит. Гласуването за 12-те номинирани от публиката фасади ще се състои от 1 до 10 март 2012 година.

От всички гласували през съответния период за фасадите от съответния сезон ще бъдат избрани чрез лотариен принцип по 20 участници, които ще получат от Баумит България предметни награди.

Участвайте

Краен срок - 30 ноември

Post a Comment

По-нова По-стара