Спечелете 2 билета за Lord of the Dance

Повече от два месеца iWoman.bg създава не просто новини, а изгражда отношения с вас - читателите. Всяка една от вас е успешна, красива, грижовна, секси и добра приятелка. И ние искаме да ви се отблагодарим за това.

Ние от iWoman ще подарим прекрасно изживяване на една от вас - двоен билет за концерта на феноменалните Lord of the Dance на 3 ноември в зала 1 на НДК. Изживейте магията на ирландските танци!

Как да участвате:

Ако следвате iWoman в Twitter, просто ретуитнете промоционалния туит "Гледай Lord of the Dance на живо с най-добрата си приятелка! @iWomanbg подарява покана за двама за концерта на 03.11.2011 г. Just RT #lotd".

Ако все още не ни следите там, това е най-подходящият момент да започнете!

Определяне на победител: Печелившият ще бъде изтеглен на лотариен принцип и ще бъде обявен на 28.10.2011 г. до 16.00 ч. В тегленето за наградата участват всички, които са публикували или препубликували промоционалното съобщение в профила си в Twitter.

Награда: Покана за двама за концерт на Lord of the Dance на 3 ноември в зала 1 на НДК. Наградата не може да бъде разменена за паричната й равностойност.

Участвайте

Краен срок - 27 октомври, 17:00

Post a Comment

По-нова По-стара