Кажи "Да" пред цяла България на 11.11.11

За трета поредна година БГ РАДИО дава възможност на двама влюбени да кажат „да” пред цяла България на паметна дата – тази година тя е 11.11.11! На 10.10 тази година първата годишнина от сватбата си празнуват венчалите се в студиото на БГ Радио Петър и Мария Христови. Първи се смелиха да заявят любовта си на незабравима дата в ефира на любимото си радио Диди и Милен, които си казаха най-голямото "Да" на 09.09.09. Сега БГ Радио е готово да осъществи третата си радио сватба – този път на 11.11.11 г, петък.

Кампанията Кажи да вече стартира и желаещите да споделят най-важното „да” в живота си с всички слушатели на най-българското радио, могат да се регистрират на www.bgradio.net. Щастливата двойка ще бъде избрана чрез жребий на 1 ноември, а сватбената церемония ще бъде излъчена на живо от студиото на БГ Радио на 11.11.11 г! Младото радиосемейство ще получи много подаръци, поздравления от любимите си изпълнители, а сватбата им ще бъде отразена от списания и телевизии. И това не е всичко - Младоженците печелят сватбено тържество за 30 души в Бон Воаяж Ресторант Александър , както и нощувка след незабравимия празничен ден за тях и кумовете им в Бон Воаяж Хотел Александър.

ПОКАЖЕТЕ, ЧЕ СТЕ ГОТОВИ ДА СТАНЕТЕ СЕМЕЙСТВО В ЕФИРА НА ЛЮБИМОТО СИ РАДИО - РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК И ПОКАНЕТЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НА ВАШАТА СВАТБА НА 11.11.2011!!

Учатвайте

Краен срок - 31 октомври

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара