Най-фотогеничното дете за м.Септември

Конкурсът ще се проведе на два етапа:

Първи етап: От 07.09 до 24.09, 24:00ч. вие ще публикувате снимки за участие.

1. Конкурсът няма определена тема. Качете снимката, която смятате, че представя детето ви в най-добра светлина!

2. Публикувайте САМО по ЕДНА снимка на всяко едно от децата ви! Снимки с повече от едно дете на тях няма да се приемат, независимо едно или всички деца от снимката участват! В това число влизат и бли/три/знаците!

3. Втора и поредна снимка на едно и също дете, няма да бъдат приемани! Ако не забележим и одобрим две снимки на едно и също дете, а по-късно установим повтаряемост, ще изтрием снимката с повече гласове до момента.

4. Позволени са всякакви професионални, полупрофесионални и аматьорски снимки и такива, обработвани с различни програми. Но !!!професионалните, студийните и обработваните снимки няма да са във ваша полза при избора на победителите /това не важи за победителя по гласове/!!! Единствено, няма да бъдат приемани снимки, които са колаж от няколко други /т.е., когато имаме няколко снимки на дете, събрани в една/!

5. Снимките трябва да са авторски или публикувани със знанието на фотографа, ако са правени от такъв! Отговорността за това е на човека, публикувал снимката, не наша! Ако след публикуването им, даден фотограф изяви претенции да бъдат свалени снимки, които са негови и, за които не е дал писмено съгласие да бъдат публикувани, ще ги свалим във всеки един момент от конкурса.

6. Категорично забранени са и няма да бъдат приемани снимки с прекалено разголено или друго неприлично съдържание! Това се решава от администраторите на страницата и не подлежи на коментар!

7. Снимките трябва да бъдат актуални, т.е. да са правени преди не повече от 6 месеца. По-стари снимки няма да бъдат приемани! Ще проверяваме по датата на апарата, ако имаме съмнения за актуалността на някоя снимка, и ще искаме уточнения /кога е правена и т.н./.

8. Едно и също дете може да участва в два последователни конкурса, една снимка също може да участва в два последователни конкурса, стига да отговаря на условията. Но дете, което е било класирано в челната тройка, няма да има правото да бъде класирано отново в срок от 4 месеца, независимо дали е класирано по брой гласове!

9. Качвайте снимките си, като в полето "name" пишете името на детето, а в полето "caption" възрастта му и града, от който сте. В съотвеното поле пишете имейла си, чрез който ще се свържем с вас.

10. Снимките ще се появяват в галерията за гласуване след предварително одобрение от наша страна! То ще се извършва до 24 часа от качване на снимката, но обикновено по-малко. Няма да бъдат одобрявани снимки, които не отговарят на горните условия и/или са с непълни данни. Няма да бъдете уведомявани персонално, ако снимката ви не е одобрена. Ако смятате, че всичко по нея е било коректно, а не е одобрена, пишете ни!

12. При публикуването си снимките няма да бъдат разделяни на възрастови категории!

13. Гласуването за определена снимка става чрез бутона Vote. От един IP адрес, за една снимка може да се гласува само веднъж в рамките на всеки един от етапите. Можете да гласувате за неопределен брой снимки!

14. На 25.09 Страницата ще бъде затворена, за да излъчим финалистите. Те ще са по 20 от всяка възрастова група - 0-1г., 1-2г., 2-5г., 5-10г. - 10 събрали най-много гласове /Voted/ и 10 по избор на администраторите.

Втори етап: От 25.09 до 30.09

2. След като бъдат обявени финалистите, гласуването за тях започва отначало /от 0 гласа/. Родителите им, по свое желание и в тяхна полза, могат да качат втора, актуална снимка по избор на детето финалист /без тя да бъде с неприлично и прекалено разголено съдържание/. Гласовете към втората снимка няма да бъдат взимани предвид и публикуването им е чисто информативно! Тези снимки качвайте до 30.09, 22:00ч.!

3. През това време няколко спонсори и администратори ще проведат вътрешно гласуване и ще изберат по двама победители от всяка възрастова група. Третият победител ще е този, събрал най-много гласове само от втория кръг! Победителите за м.Септември ще бъдат обявени на 30.09.2011г.

Награди:
професионални фотосесии от Nadya Dzhambazova Photography;
дрешки от bebeshkidreshki.com;
дрешки от kangaroobg.com;
дрешки от detskidreshki.com;

Участвайте

Краен срок - 24 септември

Post a Comment

По-нова По-стара