Еко-технологичен ли си?

Включете се в новата игра и СПЕЧЕЛЕТЕ чисто нов монитор Philips със най-изразените еко-качества на пазара: TFT LCD, CCFL фоново осветление, АutoPivot, PowerSensor за движение и EPEAT сертификат – гаранция за природосъобразност и защита на човешкото здраве. Участвайте като направете своя тест и откриете колко Еко-технологични сте.

За спечелване на наградата е необходимо Участникът да отговори на въпросите в теста, да попълни своите данни за участие и да получи своя резултат. Всеки изпулнил трите стъпки успешно се регистрира за участие.

Победителят ще бъде избран на случаен принцип пред нотариус, спазвайки всички законови изисквания за тази процедура. Всички участници ще бъдат информирани на официалната Фейсбук фен страницата на MMD Bulgaria и в самата игра – кое е името на печелившия участник!

Името на победителят в Наградната игра ще се публикува не по-късно от 15 дни след края на играта и ще включва име и фамилия на участника в играта. Ако данните за име и фамилия не са налични или некоректни, организаторът ще обяви първата част от електронната поща на участника в следния вид: име@...

С участието си в Наградната игра-тест, участниците могат да спечелят 1 брой монитор Philips от промотираните чрез играта серии.

Участвайте

Краен срок - 30 септември

Post a Comment

По-нова По-стара