Спечелете 5 раници за първия учебен ден!

Ако все още не сте фен на Стил 99 във facebook, присъединете се към групата от бутона „харесва ми” и участвайте в играта “СПЕЧЕЛЕТЕ 5 РАНИЦИ ОТ СТИЛ 99 ЗА ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН!”
За да участвате в играта: Посетете нашият сайт www.stil99.com
1. Изберете РАНИЦА, която бихте желали да спечелите за вашето дете, от КОЛЕКЦИЯ РАНИЦИ на Стил 99

2. Копирайте избраната снимка и я качете в профила на Стил 99 във facebook с опцията „прикачете снимка”. Не забравяйте да напишете вашите имена и е-мейл за връзка.

3. Отбележете колкото се може повече ваши приятели върху снимката, с която участвате, и ги поканете да се присъединят към групата и да гласуват за вас и вашият избор.

За да бъде играта възможно най-честна, няма ние да определим победителите, те ще бъдат определени на база изтеглените числа от ТОТО 5/35... Как ще стане това!
На 15.09.2011 в 09.00ч достъпът до facebook Стил 99 ще бъде спрян и 35 участника с най-високите резултати ще бъдат номерирани от 1 до 35, като участника с най висок резултат ще бъде номер 1, следващият номер 2 и така респективно до номер 35. Изтеглените числа от първо теглене от ТОТО 5/35 ще определят победителите, които ще спечелят 5те РАНИЦИ от Стил 99.

И така петте участници ще спечелят раниците, за които са участвали или други по избор ако моделът, който са ибрали е изчерпан.

Участвайте

Краен срок - 15 септември

Post a Comment

По-нова По-стара