Спечели луксозен SPA педикюр от CND

Ако искате да поглезите краката си преди така жадуваната почивка на морето или ако ваканцията за Вас вече е свършила и загрубелите от пясъка и слънцето ходила се нуждаят от освежаване и нов маникюр, то участвайте в нашата игра и спечелете БЕЗПЛАТЕН CND Marine SpaPedicure с цвят по избор от палитрата на CND Colour & Effects.

Какво трябва да направите?

Станете фен на страницата на организатора във Фейсбук и напишете на Стената коя е любимата ви морска дестинация за лятото и защо.

Пишете на igra@lifestyle.bg, ако искате да останете анонимни.

Един от всички участвали в играта ще спечели БЕЗПЛАТНА луксозна SPA терапия CND Marine SpaPedicure и лакиране в моден цвят по избор от палитрата на CND Colour & Effects.

Играта не е само за дами, напротив - мъжете, които искат да направят безценен подарък на половинките си също могат да участват.

Играта ще продължи до 19 август. Ще изтеглим името на победителя на лотариен принцип. Тя (той) ще може да се възползва от наградата до 15.09.2011г. в The Mall, магазин Дъглас.

Ако се чудите дали да участвате, то ще ви напомним, че SPA педикюрът е истинска находка това лято. Съставките на CND Marine SpaPedicure почистват и ароматизират краката с естествени масла.

Участвайте

Краен срок - 19 август

Post a Comment

По-нова По-стара