"Синьо лято" с теб, незабравимите спомени и Magic FM

Ако обичаш вълнуващите преживявания и си готов за лято, пълно с незабравими емоции, Радио Magic FM и уеб порталът www.MagicFM.bg имат ново предизвикателство към теб!

Забавлявай се, снимай и печели... във фотоконкурса "Синьо лято"!

Улови най-красивите места и най-вълнуващите летни мигове, изпрати ни до три свои най-любими снимки и сподели с нас насладата от незабравимата си лятна ваканция.

Твоите снимки, заедно с кратко описание и града, в който живееш, очакваме на e-mail game@magicfm.bg до 15-ти септември.

Всички получени летни спомени ще намерят място в нашата Фотогалерия "Синьо лято", а авторите на най-добрите снимки ще зарадваме със специални награди.

За 1-во място - Луксозен морски уикенд за двама в хотел Bellevue в южната част на Природен парк Златни пясъци и пълната DVD-колекция с реставрирания и ремастериран сериал "Синьо лято".
За 2-ро и 3-то място - годишен абонамент за списание Elle и пълната DVD-колекция с реставрирания и ремастериран сериал "Синьо лято".
За 4-то място - комплект натурална козметика за тяло от OrganicShop.bg и пълната DVD-колекция с реставрирания и ремастериран сериал "Синьо лято".
За 5-то място - огърлица от колекцията на Sinéquanone и пълната DVD-колекция с реставрирания и ремастериран сериал "Синьо лято".

Още 5-ма подгласници също ще зарадваме с пълната DVD-колекция с реставрирания и ремастериран сериал "Синьо лято" от Hemus film.

Имената на победителите ще бъдат обявени на 16.09.2011 г. в уеб портала www.MagicFM.bg.

"Синьо лято" с теб, незабравимите ти спомени и Magic FM.

* Magic FM си запазва правото да изисква необработен и неоразмерен вариант на снимките, участващи в конкурса. При констатирани нарушения от страна на участник, свързани с авторството и собствеността на изпратените снимки, неговото участие ще бъде незабавно прекратено.

Участвайте

Краен срок - 15 септември

Post a Comment

По-нова По-стара