Спечели билет за концерта на Britney Spears в Будапеща!

City Radio & TV планира изненада номер шест за годишнината си през 2011. Феновете на медията могат да участват в новата игра за билет за концерта на Бритни Спиърс на 30 септември в Будапеща!

Двама от тях ще имат възможността да видят на живо поп принцесата Бритни на концерт в един от най-красивите градове на Европа – унгарската столица Будапеща. Радио Сити им дава уникалния шанс да присъстват на незабравимото шоу, част от турнето FEMME FATALE, с което Бритни се завръща на музикалната сцена с енергиен денс албум и в страхотна форма!

Късметлиите ще могат да видят звездата да изпълнява на живо Hold It Against Me, Тill The World Ends, I Wanna Go и някои от най-големите ѝ хитове за всички времена. Концертът е част от световното турне на звездата, което последва издаването на албума FEMME FATALE. Първият сингъл от този албум Hold It Against Me бе сред най-бързо продаваните песни и стана хит номер едно по цял свят буквално за няколко часа!

През следващите седмици всеки може да участва и да спечели билетите от играта на City Radio & TV. Условието е само едно – когато чуят песен на BRITNEY SPEARS, слушателите на Радио Сити трябва да влязат в сайта на радио и телевизия CITY – www.city.bg и да попълнят формата за участие, като напишат името на песента, своите имена, възраст, адрес и телефон. Играта има същите правила и за зрителите на CITY TV – когато видят в ефира на любимата си телевизия видео клип на BRITNEY SPEARS – да попълнят формата за участие в сайта на радио и телевизия CITY – www.city.bg, като напишат името на песента, своите имена, възраст, адрес и телефон.

Освен билети за самия концерт, наградата включва и самолетни билети до унгарската столица и хотел в Будапеща.

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара