Спечелете златен безплатен билет за най-големия концерт на любимата си група

За да участват в конкурса, желаещите трябва да запишат клип как пеят сами или със свои приятели на парти, концерт, в парка, у дома и навсякъде другаде. Записаният клип трябва да се качи във Facebook страницата на конкурса.

онкурсът продължава до 30 септември 2011 година, след което победителят ще бъде изтеглен с томбола. Голямата награда е златен билет, осигуряващ безплатен пропуск за най-големите концерти на гостуващи изпълнители в България. За първите участници в конкурса ще има и насърчителна награда – специален бинокъл от Tantum Verde, с който новите им собствениците ще могат да проследят отблизо всички големите концерти.

Конкурсът „Остана ли ти глас след снощи?“ се провежда с подкрепата на Tantum Verde. „Хората, които обичат музиката се наслаждават често на концертите на своите любими изпълнители. С този конкурс искахме да дадем възможност на един от тях през цялата 2012 да се забавлява от сърце. Винаги феновете пеят с пълно гърло и често остават без глас от много емоции и еуфорични викове. Затова нарекохме конкурса „Остана ли ти глас след снощи?“.

Златен билет: Според дефиницията на организатора златният билет Tantum на стойност 1 000 лв. представлява възможност да посетите най-големите концерти на чуждестранни изпълнители, които ще се проведат на стадион, в рамките на Република България от 1.01.2012 г. до 31.12.2012 г.

Участвайте

Краен срок - 30 септември

Post a Comment

По-нова По-стара