Конкурс "Моите малки зелени стъпки"

Конкурсът е посветен на природата и е съвместна инициатива със Сайт за еко и здравословен начин на живот Savethenature.eu. Изпратете ни рисунка, снимка или есе (кратко описание, разказче) на тема "Моите малки зелени стъпки".

Опишете ни как според вас и децата трябва да опазваме природата и околната среда, вие у дома (в детската градина, в училище) правите ли нещо и какво в тази посока в ежедневието, нарисувайте ни как според вас и децата трябва да иглежда светът около нас, за да ни е приятно да бъдем негови обитатели (гората, детската площадка, паркът)...

Рисунките ни изпращайте до 30 септември - на хартиен носител (картон) на адрес София, жк "Слатина", ул. 593 N 2, вх. Г, "за Сайт за деца и родители "Тинки Уинки" или в електронен вариант (като снимка) на нашия имейл адрес tinki.winki@abv.bg или на savethenature@abv.bg.

Идеите ви за по-красива, чиста природа очакваме на имейл адреса ни. Изпратените ни от вас идеи, рисунки и есета ще бъдат оценени от жури и 10 от тях ще бъдат подредени в специална изложба. Наградите са осигурени от Сайт за еко и здравословен начин на живот Savethenature.eu и са свързани с темата на конкурса (еко часовник, книги за еко начин на живот, биопродукти). Очакваме ви!

Участвайте

Краен срок - 30 септември

2 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара