Фотоконкурс "Брегове. Срещи. Светове"

През лятото обикновено се отправяме към различни брегове – били те морски, речни, планински, духовни. Бреговете са обаче и още нещо - граница, но и нов хоризонт. Край, но и ново начало. Нещо, което оставяме, и нещо, към което се връщаме. Отправна точка за далечни плавания или тих пристан. Мостове или пропасти. Място на срещи – срещи между хора, представи, светове.

И така, играейки си един ден в пясъка на времето, от клуб „Будители“ решихме да организираме фотоконкурс под надслов „Брегове. Срещи. Светове“ със стремежа да наредим наесен една пъстра мозайка от летни впечатления под формата на фотоизложба (та дано с тази трайна туршия от снимчици изкараме по-леко студените зимни месеци). Конкурсът се осъществява с подкрепата на Държавната агенция за българите в чужбина и Академичната служба за чужденците към Кьолнския университет.

Условия за участие:

Уловените от вашия фотоапарат летни впечатления можете да изпращате до 30.09.2011г. на адрес photo.buditeli@yahoo.de (до 10 снимки) заедно с информация къде и кога са заснети снимките, както и евентуално ваше заглавие и/или пояснениe. Снимките да бъдат с качество и големина позволяваща изпечатването в размер А3. Класираните на първите три места снимки ще получат награди, осигурени от Държавната агенция за българите в чужбина.

Участвайте

Краен срок - 30 септември

Post a Comment

По-нова По-стара