Влез в Олиландия и спечели


Олиландия е безплатна онлайн игра за деца. Собственост е на Олинеза ООД и ти дава възможност да играеш и печелиш интересни награди.

Ако желаеш да се регистрираш, попълни формата.

Спазвай правилата на играта:

* Уважавай другите олиландци.
* Дръж се прилично и коректно.
* Не спами.
* Не обиждай, не заплашвай, не се подигравай на другите олиландци.
* Не слагай реклами и линкове към други сайтове.
* Не споделяй паролата си и лични данни с никого.

Награди:

* Дневна награда: 1 /една/ тениска „Олиландия“ (за периода на играта – общо 109 броя тениски „Олиландия“);
* Месечна награда: 5 /пет/ броя месечни награди, състоящи се от по 1 /един/ брой iPod Shuffle (за периода на играта – общо 15 броя iPod Shuffle);
* Голяма награда: 3 /три/ броя големи награди, състоящи се от по 1 /един/ брой Sony Playstation VITA.

Наградите не могат да бъдат заменяни и организаторът не заплаща вместо наградата нейния паричен еквивалент.

#

Целта на играта е да събереш колкото може повече олини. С тях можеш да се сдобиеш по следните начини:

* Всяка вечер в 20:00 часа Олинезко раздава подаръци на олиландците. В следващите 24 часа трябва да кликнеш на сандъчето в профила ти, за да получиш наградата. Ако не го направиш пропускаш подаръка за този ден.
* Всяко посещение на друг олиландец в профила ти носи 1 /една/ олина.
* Имаш възможност да заровиш съкровището си и да го отбележиш върху картата. Мястото остава невидимо за другите олиландци. Печелиш 10 /десет/ олини, ако с 3 клика откриеш къде се намира съкровището на някой олиландец. За повече шанс може да се групираш с твои приятели, като си разпределите претърсването на 30-те полета от картата.
* Върху етикета на детските продукти „Олинезко” лютеница, кетчуп или майонеза на „Олинеза” ООД можеш да намериш скреч код, изтриваш го и го въвеждаш в профила си. Така печелиш бонус 100 олини.

Възможности за спечелване на допълнителни точки:

* През месец септември можеш да получиш и промоционален флаер със скреч код, изтриваш го, вземаш кода и го въвеждаш в профила си. Така печелиш 10 /десет/ олини. Промоционалните флаери можеш да получиш по време на дегустация на фирма “Олинеза” в хранителните магазини (виж. Графика на дегустации) или в твоето училище, ако е избрано от Олинезко (виж. Избраните училища).
* Играта предоставя възможност на участника да покани приятел да участва в Играта чрез Опцията покани приятел. След регистрация на всеки добавен приятел поканилият го участник получава 15 /петнадесет/ олини.

# Формиране на краен резултат:

Крайният брой олини на всеки играч се получава като се сумира резултата от всичките начини на трупане на олини. С така изчисления резултат, участникът се класира в актуализирано в реално време официално класиране на Играта, публикувано на уебсайта на играта www.olilandia.com. На първо място се класира участникът събрал най-голям брой олини.
# Печелене на наградите:

* Участниците класирани във всекидневната класация „Най-яките за днес” от 1-то до 100-то място (включително) участват в томболата за спечелване на дневната награда. Дневна награда няма да се дава в дните когато се теглят месечните награди (30.09.2011г., 31.10.2011г., 30.11.2011г.) и на 22.12.2011г. когато се определят спечелилите големите награди.
* Участниците класирани в месечната класация от 1-то до 100-то място (включително) участват в томболата за спечелването на една от 5-те месечни награди. На 30.09.2011г., 31.10.2011г. и 30.11.2011г. се теглят месечните награди.
* Първите трима участника с най-много олини, натрупани през периода на промоцията, печелят трите големи награди, посочени в Правила на играта.

# Наградите за деня и наградите за месеца се теглят от компютър. Печелившите участници и техните награди се обявяват на сайта на играта www.olilandia.com.

Участвайте

Краен срок - 22 декември

3 Коментари

  1. ne moga da otvorq saita !!! Molq pomognete!.!.!.

    ОтговорИзтриване
  2. Играта отдавна е приключила, била е през 2011 година, вижте датите в публикацията.

    ОтговорИзтриване
  3. Играта е приключила а на лютеницата олинезко още има такива лепенки

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара