Летен триатлон [мъже]

Dove, Clear, Rexona и МAXIM те предизвикват да посочиш къде в България живеят най-сексапилните и желани мъже. Според жените те са стилни, уверени в себе си и с отношение към спорта (в смисъл, че спортуват, а не гледат отстрани). Понеже знаем, че това си ти, влез в проучването и гласувай за своя град. След приключването на състезанието ще обявим победителите, а местните жители ще се радват на прииждащи тълпи възбудени дами (т.е. един вид инвестираш в бъдещето си). Ако това не ти е достатъчно има и награди – ваучери за магазини Capasca, Nintendo Wii от Tехномаркет и абонамент за MAXIM.

Кампанията “Летен триатлон [мъже]” на Dove Men+Care, Clear за мъже и Rexona за мъже ще се проведе на следния принцип: Всеки потребител, може да участва в Кампанията като:

1. Посети фейсбук страницата на Кампанията, използвайки собствения си профил.

2. Избере град на територията на Република България и даде своята оценка от 2 до 6 за мъжете в избрания град в една, две или три от изброените категории:

Категория Стил,
Категория Спорт,
Категория Самочувствие,

които са посочени в специалното приложение към страницата.

След изтегляне на печелившите, администраторът на фейсбук страницата ще се свърже с тях, като им изпрати лично съобщение във фейсбук с молба спечелилите да посочат 3-те имена, ЕГН, адрес и телефон, за да се легитимират официално като победители и за да се свържат организаторите с тях за получаването на наградите.

В края на Кампанията, на 01.09.2011г., ще се определят трите града, които са с най-висок среден резултат по всеки от трите критерия - Стил, Спорт, Самочувствие, т.е. за победител в дадена категория се определя един град, който е с най-висок среден резултат.

От градовете получили най-висока средна оценка в съответната категория - Стил, Спорт или Самочувствие, се избира на лотариен принцип по един от гласувалите участници за съответния град, който печели една от следните награди:

В категорията Стил, избраният на лотариен принцип участник ще получи ваучер за покупка на стойност 400 лв. от Capasca магазини.

В категорията Спорт, избраният на лотариен принцип участник ще получи конзола Wii.

В категорията Самочувствие, избраният на лотариен принцип участник ще получи едногодишен абонамент за списание MAXIM.

Едно лице може да даде оценка / да гласува само веднъж и съответно да бъде изтеглен за печеливш в тази категория само един път.

Участвайте

Краен срок - 31 август

Post a Comment

По-нова По-стара