Стръв по бански... на 3D

Падаш ли си по екстремните изживявания? Готов ли си да направиш нещо лудо, за да гледаш пръв, и то безплатно, най-зрелищния плажен хорър филм на 2011?

Радио и Телевизия The Voice, Радио Витоша и "Форум Филм България" подаряват в края на лятото незабравимо преживяване на всички почитатели на седмото изкуство.

На 1-ви септември от 22 часа в София, Пловдив и Бургас ще се състои ексклузивната предпремиера на филма "Стръв 3D". Всеки, който се появи по бански в Cinema City в София и Пловдив и киносалон "Тракия" в Бургас ще гледа филма абсолютно безплатно. Вие решавате дали да носите нещо върху банските или смятате да пренесете плажното настроение като демонстрирате само безупречен тен. Първите по време ще бъдат първи по право, защото местата са ограничени...

"Стръв 3D"

Веднага щом пристигат с лодка в семейната хижа на остров в езерото Луизиана, Сара (Сара Пакстън) и приятелите й бързат да се преоблекат в банските си, за да прекарат един забавен уикенд под слънцето. Когато неочаквано футболната звезда Малик (Синкуа Уолс) излиза от соленото езеро с откъсната ръка, купонджийското настроение бързо се изпарява. Като приемат, че нараняването се дължи на инцидент при уейкбординг (комбинация от сърф и водни ски), приятелите решават, че трябва спешно да отведат Малик до болницата на отсрещния бряг на езерото.

Когато се качват в мъничката моторница, колежаните откриват, че езерото е пълно със стотици големи акули-човекоядци! Една ужасяваща смърт след друга, докато Сара и останалите се борят отчаяно да отпъдят акулите, да получат помощ и да останат живи достатъчно дълго, за да се доберат до сигурността на сушата.

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара