Шампионат Tediada

Присъедини се към националния Tediada отбор и спечели спортна екипировка Puma!

Събирай стикерите под промоционалните етикети на Tedi, Tedi Play и Tedi Waterrr и регистрирай уникалните кодове на сайта или ги изпрати с SMS на кратък номер 1838. Избери любимия си спорт измежду плуване, футбол, тенис на маса, волейбол, спортни танци, картинг и лека атлетика и се състезавай за място в националния Tediada отбор. Можеш да спечелиш една от 63 спортни екипировки Puma, подходяща за избрания от теб спорт.

Когато регистрираш кодове тук на сайта, можеш да си избираш спорт ЗА ВСЕКИ КОД. Ако изпращаш кодове с sms на кратък номер 1838, те ще събират в твоя профил БЕЗ ДА БЪДАТ РАЗПРЕДЕЛЕНИ В ОПРЕДЕЛЕН СПОРТ. Можеш винаги да ги добавиш към спорта, с който смяташ, че имаш най-голям шанс да спечелиш. За да го направиш, е достатъчно да се върнеш на сайта.

Наградите ще бъдат раздавани на три етапа: 28 юни, 28 юли и 28 август. Във всеки етап печелившите участници ще бъдат тези, събрали най-много точки от уникалните кодове върху стикерите под промоционалните етикети на Tedi (последната цифра от всеки код указва броя на точките). Повече натрупани точки = по – голям шанс за печалба.

Краен срок - 28 август

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара