Спечели Ipad2, Iphone 4 или Ipod Classic!

Участието в конкурса не е обвързано с покупка на продукт и/или услуга от сайта.

До конкурса се допускат лица, които нямат отношения с организатора на конкурса, а именно "Киви нетуърк" ООД.

За да участват в конкурса, участниците трябва да предоставят доброволно съществуващ e-mail адрес, чрез който да бъде установен контакт с тях, в случай на изтеглянето му като печеливш.

До конкурса се допускат само участници, които са съгласни с общите условия за провеждане на конкурса.

Първият победител, който ще получи трета награда, а именно Apple Ipod classic 160GB ще бъде изтеглен след достигане на 1111 души във фейсбук страницата на сайта, посредством томбола между всички абонирани email адреси. Условие за получаване на наградата, е разрешение за публикуване на снимка на победителя от негова страна с наградата на страницата във фейсбук и/или на самия сайт.

Вторият победител, който ще получи втора награда, а именно Apple Iphone 4 16GB ще бъде изтеглен след достигане на 5000 души във фейсбук страницата на сайта, посредством томбола между всички абонирани email адреси. Условие за получаване на наградата, е разрешение за публикуване на снимка на победителя от негова страна с наградата на страницата във фейсбук и/или на самия сайт.

Третият победител, който ще получи първата и голямата награда, а именно Apple Ipad 2 16GB ще бъде изтеглен след достигане на 8000 души във фейсбук страницата на сайта, посредством томбола между всички абонирани email адреси. Условие за получаване на наградата, е разрешение за публикуване на снимка на победителя от негова страна с наградата на страницата във фейсбук и/или на самия сайт.

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара