Спечелете "Плажният дневник на една кифла" от FM+ и Хермес

Лятото дойде и е време за море! От Радио FM+ и издателство Хермес(hermesbooks.com) знаем, че с книжка на плажа е още по-приятно и затова сме ви подготвили едно тематично четиво.

"Плажният дневник на една кифла" на Ина Герджикова е забавна, саркастична и смела книга, която ще ни накара да се огледаме наоколо, но и да погледнем към себе си, особено ако възнамеряваме да вземем "най-добрата" си приятелка и да отпрашим към морето със заветната цел да намерим "мъжа на живота си".

Книгата е разказ от първо лице за ваканцията на момиче, което ходи на плаж с леопардов бански и висок ток, а мечтите й се простират до това да направи кариера на фолкпевица или модел и да намери мъжа, който да я вози в бентлито си и да й купува дрехи от мола.

"Плажният дневник на една кифла" се появи онлайн през лятото на миналата година и събра 250 хиляди посещения през първия месец на публикуването си. От 20 май е на пазара в книжен вариант.

За да спечелите "Плажният дневник на една кифла" ви питаме: "Къде се развива действието в книгата"

A) На Средиземно море
B) На Черно море
C) На Червено море

Краен срок - 15 юли

Участвайте

1 Коментари

  1. "Плажният дневник на една кифла" печелят Кристина Кайчева, Десислава Петеркова, Руми Карабинова, Галина Цонева и Петя Горанова. Честито!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара