Спечелете пътуване за двама до Рио де Жанейро

Вие ли сте най-добрия играч на Angry Birds? Можете ли да станете абсолютен шампион? Елате на шампионата на Angry Birds в България, покажете вашите умения и спечелете пътуване за двама до Рио де Жанейро.

Можете да участвате в състезанието чрез попълване на формуляра за участие в състезанието на щанда на Nokia. За да имате право да спечелите, трябва да попълните цялата необходима информация и да сте на възраст над 18 години. Участниците под 18 години могат да получат награда само ако са с пълнолетен придружител. Информацията, предоставена от Вас, ще бъде използвана единствено от Спонсора според неговите Общи правила в съответствие с приложимите разпоредби за защита на личните данни за целите на администрирането на Вашето участие в състезанието. Събраната информация ще бъде унищожена след приключване на Периода на програмата. Спонсорът няма да прехвърля или разкрива информацията, предоставена от Вас, на трети страни.

Победител е играчът с най-много точки по време на шампионата.

Победителите ще бъдат уведомени по имейл или телефон до 7.09.2011 г., респективно 1 седмица след края на шампионата, на имейл адресите , предоставени при регистрирането им като Участници в Състезанието. Имейла, съобщаващ на победителя за неговата/нейната Награда, ще включва и молба за предоставяне на неговия/нейния предпочитан пощенски адрес. Победителят трябва да отговори и изпрати неговия/нейния предпочитан пощенски адрес до 14.09.2011 г., неизпълнението на което ще доведе до загубване на право върху Наградата от страна на победителя. Ако победителят е под 18 години, то трябва да бъде с пълнолетен придружител. В случай на такова загубване на право, Спонсорът ще избере друг победител на базата на критерия за избор, указан по-горе, или ще се разпореди с Наградата по начин, който сметне за уместен. Наградата се предоставя на победителя лично на предварително уточнена дата.

Краен срок - 31 август

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара