„Софийска вода” подарява почивки на море на коректните си клиенти

Една седмица All inclusive за двама на българското Черноморие са петте награди в лятната томбола за коректни клиенти на „Софийска вода”. Всеки, който е платил задълженията си към дружеството до 31 юли 2011 г., независимо от начина на плащане, ще бъде включен автоматично в томболата.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус в началото на август т.г. Печелившите, които срещу касовия си бон за платена сметка за вода ще получат подарък от дружеството - почивка на море за двама, ще бъдат информирани по телефона и с уведомително писмо.

Подробна информация за състоянието на сметките си и консумираните количества вода клиентите на «Софийска вода» могат да намерят по всяко време на интернет сайта.

Дружеството предоставя много възможности за касово и безкасово плащане на сметките за вода. В брой сметките могат да се платят в някой от центровте за обслужване на клиенти, в касите на Браво инвестмънтс, в офисите на Easypay, в 85 клона на Български пощи на територията на Столична община и на пълномощниците на „Софийска вода”, които посещават имотите на клиенти с натрупан дълг. В допълнение към начините за безкасово плащане: epay.bg, eBG.bg, transcard.bg, плащане по телефона, има и опция за плащане през интернет страницата на дружеството или по банков път.

Краен срок - 31 юли

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара