Точно навреме за СПА ваканция за двама!

Ин Тайм ООД - първата фирма за куриерски услуги в България, основана през 1990 г. и оторизиран партньор за България за международни куриерски услуги на най-старата куриерска служба в света – UPS стартира онлайн B2B анкета.

Анкетатае под надслов “Точно навреме за СПА ваканция за двама!”и е предназначена за всички фирми, регистрирани в България и техните служители. Периодът на провеждане е от 5 юли до 23:59:59 часа на 25 август 2011. Всеки участник, попълнил коректно анкетата в този срок ще бъде регистриран за участие в томбола и може да спечели ГОЛЯМАТА НАГРАДА 5-дневна СПА почивка за двама в АПАРТХОТЕЛ “ЛЪКИ БАНСКО”, предоставена с любезното съдействие на Exclusive Travel.

Първите 100, попълнили успешно анкетата и препоръчали анкетата на 5-ма свои приятели и колеги, директно ще получат подарък - брендирано магнитче за хладилник, а след това ще участват и в томболата.Имената на печелившите в анкетата ще бъдат изтеглени от генерираната база данни с валидни регистрации автоматично, с помощта на компютърна програма, в присъствието на нотариус и ще бъдат пубикувани на сайта до 18:00 часа на 29.08.2011, след извършването на съответната проверка за спазването на условията, правилата и ограниченията на анкетата.

Краен срок - 25 август

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара