Конкурс "Моята най-щура лятна история"

Лятото е сезонът на шеметните емоции и лудия купон. Няма по-добра комбинация от слънце, море, плаж, коктейли и веселие. И понеже градусът на настроението през летните месеци достига своя апогей, призоваваме всеки от вас да сподели своето най-запомнящо се и забавно преживяване през лятото. Но ВНИМАНИЕ! Разкажете своята най-смешна история в стихотворна форма, за да се забавляваме заедно!

Разполагате с цял месец да качвате творбите си като „Коментар” под конкурса на сайта на “Ревита”. След това вашите приятели могат да гласуват за него. Всеки участник в конкурса има право на 1 коментар. Ние ще съберем вашите предложения от сайта на Ревита и всяко от тях ще бъде публикувано и в раздел “Бележки” на нашата Фейсбук страница. Гласуването там също е от значение. На края на конкурса екипът на Ревита ще събере 5-те участника с най-много гласове на сайта и 5-те участника с най-много гласове във Фейсбук страницата. От тях ще излъчим победителя!
Гласуването ще продължи до 12:00 ч. на 30 юли. Победителят ще получи специална награда от “Ревита”. Очаквайте обявяването му на 1 август.

С Вашето участие в конкурса Вие декларирате, че сте съгласни с тези правила. Не се допускат и ще бъдат изтривани нецензурни, обидни, агресивни и рекламни коментари, дискусии или линкове. Потребители, които публикуват мнения от един и същи ай пи адрес ще бъдат изтривани. Този конкурс се организира от “Ревита” ООД и няма общо със социалната мрежа Facebook.

Краен срок - 30 юли

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара