Конкурс за снимка 'Най-емоционален спортен момент'­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Участвай в конкурса на Suunto.bg и спечели ваучер на стойност 1000 лв. за продукти в магазина на Suunto.bg и тренировъчен часовник Suunto t4

За да участвате трябва да харесате страницата ни във Фейсбук и/или да качите снимка на стената ни на тема 'Най-емоционален спортен момент'. Наградата за най-добра снимка - ваучер на стойност 1000 лв. за продукти в магазина на Suunto.bg ще бъде определена от жури от професионални фотографи.

Измежду всички фенове на страницата ни на случаен принцип ще бъде изтеглена другата награда – тренировъчен часовник Suunto t4.

Качете снимка на тема “Най-емо­­­­­­­­­ционален спортен момент”и напишете в описанието ‘За конкурса на Suunto.bg’. Запечатаните емоции могат да са от моменти на радост, спокойствие, увереност , усилие, трудност, воля, съревнование, страх, адреналин, комичност, и всичко друго, което вие намирате за интересно.Жури от професионални фотографи ще определи най-добрата снимка като наградата е ваучер на стойност 1000 лв. за продукти в магазина на Suunto.bg. Снимките могат да бъдат видяни в галерията на Suunto.bg във Фейсбук.

Всеки участник може да участва в играта само с една снимка.

Снимките трябва да са авторски или да са качени с позволението на автора. Снимки нарушаващи нечии авторски права няма да участват в конкурса.

Краен срок - 8 септември

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара