Разкажи ни истории за изневери и предателства и спечели книга за любов в Париж

Този път ще те помолим да ни разкажеш истории за изневери, предателства и лъжливи гаджета. Имаш ли такава? Пиши ни какво ти се е случило и как си се справил/а със ситуацията. Какво според теб помага най-много, когато се окажеш измамен в любовта, или пък ти се замесиш в изневяра? От такива ситуации много боли, но и много научаваш и излизаш с опит и по-силен.

В замяна на твоите истории за тъмната страна на любовта (която винаги се сменя със светла!) ние ти предлагаме романа „Една женска усмивка” на Никола Баро, от издателство Enthusiast.

Това е лятно четиво, в което става дума за любов, разбира се. Действието се развива в Париж, където главната героиня Орели, собственичка на уютното ресторантче „Времето на зрелите череши”, издирва тайнствен писател. Човекът, когото открива обаче, не е мистериозният англичанин, който пише за Париж, а някой, когото тя вече познава… Ако ти се четат красиви любовни истории, прати ни твоята и един читател ще спечели романа на Никола Баро. Срокът е до 7 август, а адресът е teen@viewsofia.com

Участвайте

Краен срок - 7 август

Post a Comment

По-нова По-стара