Конкурс „Дърт козел, но брадат и с рога!“

Импотентност е еректилна дисфункция, при която е невъзможно да се получи или поддържа ерекция на пениса.

Тъжно и кратко определение, което влудява всеки мъж. Случвало се е на всеки, не се крийте…и на млади и на стари. Еректилната дисфункция /импотентност/ може да бъде с временен или с по-продължителен ефект. Но дори и един провал в леглото може да отрови живота ви. Лошо, нали???

Хубавата новина е, че вместо да се вайкаме и да роним сълзи, можем просто и ясно, като истински мъже да спрем цигарите, да свалим някое килце, да спортуваме, да посетим специалист, който да ни предпише подходяща терапия…и най-важното…да се усмихваме повече…смехът наистина е здраве!!

Това е и целта на конкурса „Дърт козел, но брадат и с рога!“ – дайте да се посмеем! Споделете всички вицове, поговорки, известни цитати, стихчета …за мъжката немощ. Нека да се посмеем – най-важното условие за победа над всичко!

Награден фонд: 5 опаковки от UP – природен сексуален стимулант с доказано действие

Формат на участие : Всичко, което предизвиква усмивка! Виц, забавна история, цитат, стихче, народен фолклор, спомени от миналото…очаквания за бъдещето…

Жени, това е и за вас! Дайте ни идея ВИЕ какво мислите по темата…не се стряскайте и не крийте!

Кой ще бъде победител: Ще победят първите пет участника, чиито коментари са с най-висок рейтинг ! Забелязвате двете нулички и палчетата, насочени нагоре и надолу. Нека бъде „нагоре“ - но накарайте и приятелите ви, приятелките ви, познатите, враговете, даже и съседките….да гласуват нагоре…за вас!!!Колкото повече, толкова сте по-близо до една от безплатните опаковки на UP – природен сексуален стимулант с доказано действие.

Важно! Не забравяйте да сложите и истински e-mail, иначе няма как да се свържем с вас за наградата!

Предупреждение!

Имаме и наблюдател на конкурса, не се опитвайте да мамите! :)

Благодарим и на Херба Медика, които успяват да ни изненадат всеки път с нови и оригинални природни продукти!

Стартът е даден, напред!!! Към победата!

Участвайте

Краен срок - 15 август

Post a Comment

По-нова По-стара