Награда за журналистика на ЕС – Заедно срещу дискриминацията.

Вече осма година конкурсът за наградата за журналистика на ЕС „Заедно срещу дискриминацията!“ е единственият конкурс за журналистика за журналисти от интернет или печатните медии, които се занимават с въпросите на дискриминацията и многообразието в ЕС.

Чрез наградата Европейската комисия отличава журналисти, които допринасят за по-доброто разбиране на стойността и предимствата на многообразието и борбата срещу дискриминацията в ЕС.

# Всички материали трябва да обхващат темата на наградата и да имат европейско измерение.
# Всички материали трябва да са придружени от попълнен онлайн формуляр за участие.
# Всички материали трябва да са били публикувани в регистрирани медийни издания в периода от 18 септември 2010 г. до 10 ноември 2011 г.
# Всички материали трябва да са били публикувани първоначално в печатно или интернет медийно издание, включително като публикации на отделни дружества, асоциации или университети. Главната редакция на медийното издание, в което е била направена публикацията, трябва да се намира в една от 27-те държави, членки на ЕС.
# Всички материали трябва да са писмени статии. Не се приемат участия под формата на фотографски или аудио-визуални материали.

Краен срок - 10 ноември

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара