Спечелете 6" E-book ридер iRiver Cover Stor

Нов месец, нова възможност да се включите в конкурса за истории, свързани с работата, който JobTiger.bg провежда по повод десетия си рожден ден - десет години, десет месеца игри, десет награди с по десет бутилки вино за първите десет изпратили своя история всеки месец. :-)

Конкурсът за истории на JobTiger продължава до края на годината, а победителите ще печелят всеки месец различни награди – таблет, телефон, лаптоп, камера или компютър на стойност до 600 лв. Голямата годишна награда в края на конкурса ще бъде таблет Apple iPad 2.

Наградата за месец август е 6" E-book ридер iRiver Cover Story, 2Gb, Touch-screen, а първите истории вече са публикувани.

Пълната информация за конкурса, правила за участие, истории-участници, награди и победители, можете да следите на http://blog.jobtiger.bg.

Участвайте

Краен срок за спечелване на 6" E-book ридер iRiver Cover Stor - 20 август

4 Коментари

  1. кога ще спрете да добавят с харесва ми :)

    ОтговорИзтриване
  2. Не публикуваме конкурси, които се организират във фейсбук и избират победителя чрез използване на бутона "like". Няма как въобще да избегнем конкурси с гласуване, тъй като тогава почти няма да останат такива за публикуване. Под една или друга форма повечето организатори предпочитат гласуването, на което ние се опитваме да влияем, но крайната дума е тяхна.

    Както виждате в този конкурс "харесва ми" не е определящ фактор и победителите не се избират само на база най-харесана история. Има и финалист номининар от жури, както и възможност да се получат допълнително точки чрез публикуване в блог.

    ОтговорИзтриване
  3. Даааа, можеше 3-ма да се избират от журито и само 1 да е най-харесван....,какво да се прави.

    ОтговорИзтриване
  4. Аз не разбрах. В края на годината от всички финалисти,този които ще спечели айПада се орпеделя от жури или от финалисти ?? :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара